9.01.2009 г., 0:35 ч.

Не си отивай 

  Поезия » Любовна
606 0 1

Безветрието на думите

погълва звука.

Не нарамвай фалшиви

илюзии,

измамна е красотата

на еднодневна пеперуда.

Обратният път времето

изтрива,

пречупват се клоните

на мечтите.

Изтънява

нишката на заблуда,

завидяло щастие

изгаря под огъня

на хорска мълва.

Безветрието във въздуха

тежи,

безсънни нощи над

комина витаят.

 

Не си отивай!

Плаче прагът наскърбен.

© Павлина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??