2 dic 2008, 20:39

Не си сама 

  Poesía » Filosófica
560 0 1

Бяла тишина,

стъпки приглушени,

идваш през нощта,

птица без крила.

Безмълвен зов за обич:

"Не си сама" -

искаш да знам

че си тук, въпреки че те няма.

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??