11 ago 2009, 22:02

Не си сама 

  Poesía » Odas y poemas
612 0 2

Когато останеш сам в нощта,
когато в очите погледнеш любимия човек,
а той извърне поглед настрана,

всичко в един миг се превръща в лъжа...

Когато шумът от топлия дъжд,
заглушава твоя плач

сърцето разбито от болка се свива

когато разбереш, че до теб няма никой...

Не затваряй очи,

не се крий в прегръдката на нощта -

просто протегни ръка

и ще разбереш, че не си сама!!!♣

© Мооп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??