Когато останеш сам в нощта,
когато в очите погледнеш любимия човек,
а той извърне поглед настрана,
всичко в един миг се превръща в лъжа...
Когато шумът от топлия дъжд,
заглушава твоя плач
сърцето разбито от болка се свива
когато разбереш, че до теб няма никой...
Не затваряй очи,
не се крий в прегръдката на нощта -
просто протегни ръка
и ще разбереш, че не си сама!!!♣
© Мооп Всички права запазени