31 oct 2012, 11:15

Не си загубил нищо 

  Poesía » De amor
514 0 0

Недей тъжи, че загубил си мен, една наивна детска мечта.

Тя обича те с луда страст – примитивна и силна,

аз никому такива чувства няма да посветя.

Тя неуморно в любов ти се врича, аз подобни думи не зная.

 

Неразривна след теб продължава да тича, аз в обратна посока витая.

Може би това те привлича – изкушението към нещо ново, далечно.

Знай, това е греховното чувство, то отминава с времето ненадейно.

Недей тъжи, за теб ще остана един хладен, неопитомен спомен,

 

напомнящ искрите на горещото лято, моля те, недей го оставя бездомен.

Помни, съдбата понякога е жестока – дели ни с един, за сметка на друг,

както с мен раздели те, за да те срещне с жената, попиваща с нежност твоята скръб,

Тя - надежда след есента - носеща и плахост, и сила, и много любов, преродена от пепелта... 

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??