25 abr 2007, 21:11

Не спирай да ми казваш 

  Poesía
585 0 3
Да, ти ме обичаш!
Каза ми го за стотен,
не, за хиляда и първи път.
Не, аз не се обиждам.
А слагам думите ти в специален кът.
Те са нещо свещено.
Като любовта.
Издигат ме доста високо.
Поставят ме на пиадестал.
А  аз се чувтвам необикновена.
Специална, красива жена.
Да, ти ме обичаш.
Не спирай да ми казваш това!
Благодаря ти!
Ето, станаха хиляда и два!

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??