8 feb 2007, 23:12

НЕ спрях да те обичам... 

  Poesía
836 0 9

 

Аз... помня още!
Никога на забравих...
твоите целувки и устни,
никога не оставях

студени твоите прегръдки...

 

Никога не спрях да те обичам,

ти убиваше ме,
а аз от това растях...

Всеки удар от тебе понасях,

може би даже ставах  за смях...

 

Аз никага не спрях да те обичам,
дори когато страшно ме болеше,
често лъжи изричах,
че не значиш нищо вече...

 

Не спрях да те обичам, мили...

дори когато не веднъж си тръгна,
Не спрях с благослав името ти да изричам,
не се научих да те мразя...

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??