10 ene 2011, 15:55

Не стой отвън 

  Poesía » De amor
598 0 7

Не стой отвън 
пред входната врата,
почукай тихо, 
аз ще ти отворя!
Отдавна те очаквам, 
стига самота -
боли от нея ... 
не искам да говоря!
На пръсти влез, 
с очи ме погали,
повикай ме
с въздишка тиха,
без думи да обичам -
така ме научи,
те, думите,
в нощта попиха.

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??