21 feb 2010, 14:53

Не съжалявай 

  Poesía » De amor
525 0 1

Не съжалявай за нищо,
което се променя
и не може да продължи 
така, както бихме искали.
Дори погледни следващите дни
със слънчево очакване.
Дъждът отминава, излиза дъга,
която прогонва всяка човешка тъга.
Дните и нощите се редуват,
пясъкът ще продължи да съществува
и след нас във времето...

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??