Feb 21, 2010, 2:53 PM

Не съжалявай 

  Poetry » Love
523 0 1

Не съжалявай за нищо,
което се променя
и не може да продължи 
така, както бихме искали.
Дори погледни следващите дни
със слънчево очакване.
Дъждът отминава, излиза дъга,
която прогонва всяка човешка тъга.
Дните и нощите се редуват,
пясъкът ще продължи да съществува
и след нас във времето...

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??