21 февр. 2010 г., 14:53

Не съжалявай 

  Поэзия » Любовная
522 0 1

Не съжалявай за нищо,
което се променя
и не може да продължи 
така, както бихме искали.
Дори погледни следващите дни
със слънчево очакване.
Дъждът отминава, излиза дъга,
която прогонва всяка човешка тъга.
Дните и нощите се редуват,
пясъкът ще продължи да съществува
и след нас във времето...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??