24 abr 2021, 8:20

Не съм случаен минувач 

  Poesía » De amor
609 2 8

Не съм случаен минувач,

за кратко само почитател.

 

Към теб съм вечният ездач,

не съм случаен минувач.

 

Безспир от сутрин и след здрач

във тебе влюбен е мечтател.

 

Не съм случаен минувач,

за кратко само почитател.

 

В мен страда рицарят до плач,

не съм случаен минувач.

 

Бъди ми в любовта водач,

сърцето твой е обожател.

 

Не съм случаен минувач,

за кратко само почитател.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??