24.04.2021 г., 8:20 ч.

Не съм случаен минувач 

  Поезия » Любовна
585 2 8

Не съм случаен минувач,

за кратко само почитател.

 

Към теб съм вечният ездач,

не съм случаен минувач.

 

Безспир от сутрин и след здрач

във тебе влюбен е мечтател.

 

Не съм случаен минувач,

за кратко само почитател.

 

В мен страда рицарят до плач,

не съм случаен минувач.

 

Бъди ми в любовта водач,

сърцето твой е обожател.

 

Не съм случаен минувач,

за кратко само почитател.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??