Едно до днес не знаех само,
не знаех, но сега разбрах,
че всяко щастие голямо
се заплаща винаги с тъга.
Не искам повече да ти дотягам,
не съм виновна, че се влюбих в теб,
за всичко останало и аз ще страдам,
но никой няма да ме разбере.
Не съм красива
и не мога с нищо да те привлека,
сърцето ми кърви, сълзи пролива,
до болка плаче моята душа.
Бъди щастлив, ти пожелавам,
обичай друга и не се сърди,
щом твоята любов не заслужавам,
дано пък нейната заслужиш ти!
© Ива Todos los derechos reservados