23 feb 2016, 20:53  

М 

  Poesía » De amor
405 0 0

искам да хвана ръката ти

да ми разкажеш за кошмарите

които се повтарят

да си поиграя с къдриците ти

да те гледам в очите

без да се отразяваш в моите

да ти покажа къде изтръпва

когато те няма

да съм банална с теб

до безобразие

искам да те няма

когато затворя очи

да те няма 

когато сънувам прегръдки

да те няма

когато въздуха се насити с аромата ти

да те няма

когато преливаш в сърцето ми

© Кати Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??