искам да хвана ръката ти
да ми разкажеш за кошмарите
които се повтарят
да си поиграя с къдриците ти
да те гледам в очите
без да се отразяваш в моите
да ти покажа къде изтръпва
когато те няма
да съм банална с теб
до безобразие
искам да те няма
когато затворя очи
да те няма
когато сънувам прегръдки
да те няма
когато въздуха се насити с аромата ти
да те няма
когато преливаш в сърцето ми
© Кати Петкова Все права защищены