6 abr 2021, 11:42

Не ти се давам 

  Poesía » Filosófica
508 0 4

Няма пък да ти се дам, Животе,
колкото и да ме поваляш ти,
колкото и ножове да ми забиеш,
пак ще се изправя с моите мечти.

Няма да ме бутнат нито хората измамни,
нито всички пратени беди,
усмивката ми няма да замръкне,
винаги ще бъде тук и ще блести.

Сърцето ми е пълно с несломима воля,
да живея те, Животе, все със хъс,
за което съм безсилна Бог ще моля
и с гордост ще го нося своя кръст! 

Предизвиквам те, Животе, още дай ми,
изпитвай ми душата ако щеш и век,
аз знам, че тези дето Бог обича,
винаги дарява със живот нелек.

                                             
 

© Ирина Пачелиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прриятно! Харресах!
  • Много ми хареса непримиримият ти дух и убедеността, която лъхат от стихотворението ти Ирра! Дръзновението на младата душа!
    Браво! Бог обича смелите, не се променяй...
  • Поздравления за силата ти на духа. Тези неща се чувстват и в произведенията ни. Бъди такава и Бог винаги ще те подкрепя!
  • Само така!
Propuestas
: ??:??