29 abr 2008, 7:55

Не тръгвай, нощ... 

  Poesía » De amor
838 0 6

Аз в тебе, нощ, притихвам всеотдайна.
На Месеца отдавам морно тяло,
що от искрата на звезда незнайна
умората забравя, запламтяло.

 

Не тръгвай, нощ, приятелко омайна!
Развей сатененото наметало
и с малко хладина, макар нетрайна,
покривай тялото ми отмаляло.

© Мая Санд Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??