29 ene 2008, 14:30

Не угасва 

  Poesía » Filosófica
782 0 9

Тъмносиви облаци
по небето пълзят...
Притъмнява,
вятър-скитник
тъжно запява.
В езеро
вместо лебеди
плуват
мъртви листа.
Самотно е.
Тягостна пустота...
Някъде някой
до кръв устни прехапва
и сърцето
на възел се свива.
Нима хорската злоба
убива?

Дълбоко в очите
пламъче проблясва -
доброто не угасва!

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??