Jan 29, 2008, 2:30 PM

Не угасва 

  Poetry » Phylosophy
774 0 9

Тъмносиви облаци
по небето пълзят...
Притъмнява,
вятър-скитник
тъжно запява.
В езеро
вместо лебеди
плуват
мъртви листа.
Самотно е.
Тягостна пустота...
Някъде някой
до кръв устни прехапва
и сърцето
на възел се свива.
Нима хорската злоба
убива?

Дълбоко в очите
пламъче проблясва -
доброто не угасва!

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??