НЕ УСЕТИ ЛИ?
Не видя ли, че аз съм до теб.
На брега на морето сме двама.
Разтопява се златната глеч
по вълните.
И всичко е ново.
Не усети ли как приближих.
Знам къде си. И знам, че ме чакаш.
В светлината на твойте очи
се размесиха синьо и златно.
Не почувства ли, свих се без звук.
В твойто тихо потънах до дъно.
Там, по-изгрев, където брегът
ожаднява за нежност и думи.
© Людмила Билярска Todos los derechos reservados
радвам ти се, сърдечно.