Не успяхме докрай да обичаме
***
Не успяхме докрай да обичаме,
ще останем навярно приятели.
Давим спомен за сетното вричане
и погребваме гаснещи кратери...
Зее злостно врата – кръста скътала,
разнебитила всички надежди...
Стар грифон се пилее из пъкъла,
бърчи свъсени, дрипави вежди...
Всеки ден в самотата се губим
и отричаме чувства взаимни...
С нокти кални все камъни рутим
от душите за обич петимни...
© Плами Todos los derechos reservados
.............................
от душите за обич петимни..."
Трудната любов...
Мисля си, че трябва да се изживява щом има взаимност.
Поздрав, Плами!