17 jul 2012, 12:58

(не)влюбено 

  Poesía » Versos blancos
895 0 4

Влюбена съм в (не)познат

и той (не)подозира,

той 

(не)знае

какво ще се случи, ако махна "не"-то...


© Дария Балабанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??