17.07.2012 г., 12:58 ч.

(не)влюбено 

  Поезия » Бели стихове
879 0 4

Влюбена съм в (не)познат

и той (не)подозира,

той 

(не)знае

какво ще се случи, ако махна "не"-то...


© Дария Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??