18 ene 2007, 23:13

Не забравяй... 

  Poesía
1892 0 20
Не забравяй от къде си тръгнал-
човек винаги към корените си се връща!
Учи тежките уроци на живота,
но не забравяй никога изконното,първото...

От спомените-сърцето често боли,
но без тях човека е "никoй"
вълк единак,чудак от пустинята,
за пръв път познал човешка топла ръка и дума добра.

Не забравяй и към какво се стемиш!
Със мечтите си човек израства!
Спазвай неписаните закони на човешкия род,
но не забравяй да останеш себе си накрая!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??