22 jul 2014, 23:29

Не знаех 

  Poesía
266 0 3

Не знаех,

че у мене има бент,

докато ти не го взриви -

потече всичката вода,

която жаждата ми

цял живот жадуваше.

Без въздух,

цялата любов,

понесе ме пороят,

мъка и радост

в себе си видях.

Потъвах

и летях.

Но бях!

С оная свобода,

която винаги

ще ме познае -

на себе си

ще ме даде.

Както преди,

както безкрая.

Музика

на върха на пръстите,

на устните,

на себе си.

Музика...

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??