4 abr 2015, 20:20

Не зная 

  Poesía » Otra
358 0 3

Вече не зная какво е любов.

(Невероятно дори ми се струва.)

Но не очаквайте с „нов” или „зов”

така предвидимо да я римувам.

 

Чудя се днес, дали е била

гостенка във живота ми мила.

Дали ми е махала с бели крила,

дали ми е давала сила.

 

Или може би като всички и аз

съм гонила сенки, химери.

Измама било е. До сетния час

само мечтала съм да я намеря.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??