Щастлив ли съм...? Не зная...
Влюбен ли съм...? Пак не знам!
Самотен съм, това го зная.
Нещастен съм и туй го знам.
С надежда чакам щастието мое!
И търся нежната любов...
При мен да дойде с топлина;
-Но живота е буря...
с вятър и мъгла.
Невиждащ нищо, само тишина!
Къде са хората... не виждаш!
Сам вървиш във калната мъгла?
Дъжд се сипе удряте мъсти?!
А душата за любов... Копнее!
Знам че няма да е скоро,
но тя ще дойде с пролетта.
Ах, тази тъмна и зловеща
непроглеждаща мъгла...!!?
© Ангел Todos los derechos reservados