27 июн. 2014 г., 21:56

Не зная 

  Поэзия » Любовная
303 0 2

Щастлив ли съм...? Не зная...

Влюбен ли съм...? Пак не знам!

Самотен съм, това го зная.

Нещастен съм и туй го знам.

С надежда чакам щастието мое!

И търся нежната любов...

При мен да дойде с топлина;

-Но живота е буря...

с вятър и мъгла.

Невиждащ нищо, само тишина!

Къде са хората... не виждаш!

Сам вървиш във калната мъгла?

Дъжд се сипе удряте мъсти?!

А душата за любов... Копнее!

Знам че няма да е скоро,

но тя ще дойде с пролетта.

Ах, тази тъмна и зловеща

непроглеждаща мъгла...!!?

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??