28 jun 2011, 20:55  

Любов ти нося 

  Poesía » De amor
1263 0 33

 

И тази пролет ме настигна
на неизвестен кръстопът.
Южнякът  тайно ми намигна –
към тебе ми посочи път.

Сега се пълня като пита,
но не със мед и не с нектар –
прекрачвам прага ти, не питам,
любов ти нося – светъл дар.

И цвят, и плод за теб ще раждам –
в един сезон – един живот.
Ще бъда твоят първи празник.
Начало ново. Търсен брод.


 

 

 

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??