Белокрила съм.
Душата ми се рее
в онези чудни светове,
там,
където Слънцето живее
и вързани са всички ветрове.
Разлистват
изгревите
нежни чувства
в усмивка
на събудено дете.
Денят
с копнежност
ме прегръща,
при теб
по светлата пътека
да ме отведе…
Дочуваш ли
мелодията стара,
Вселената обходила
със глас,
докоснала
със приказност Луните
и светлините включила
на звездния атлас.
Поспри за миг!
И само слушай,
звездна приказка
разказва тя за нас.
Душите ни,
родени от съзвучия,
танцуват
най-небесния си танц.
http://vbox7.com/play:99caef62
© Лъки Todos los derechos reservados
Поздравления!!!