Dec 1, 2010, 12:26 AM

Небесна мелодия 

  Poetry » Other
590 0 9

Белокрила съм.

Душата ми се рее

в онези чудни светове,

там,

където Слънцето живее

и вързани са всички ветрове.

Разлистват

изгревите

нежни чувства

в усмивка

на събудено дете.

Денят

с копнежност

ме прегръща,

при теб

по светлата пътека

да ме отведе…

Дочуваш ли

мелодията стара,

Вселената обходила

със глас,

докоснала

със приказност Луните

и светлините включила

на звездния атлас.

Поспри за миг!

И само слушай,

звездна приказка

разказва тя за нас.

Душите ни,

родени от съзвучия,

танцуват

най-небесния си танц.

 

http://vbox7.com/play:99caef62

 

 

© Лъки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??