23 sept 2009, 0:19

Небесна поезия вдишах 

  Poesía
623 0 17

Прохладен вятър тихичко погали

от сън пробудилата се земя,

лицето близна ми гальовно,

шептейки ми познатите слова.

А беше светло, тихо утро -

приседнала в тревата,

поезия небесна вдишвах.

Красиво е да те целунат устни,

втъкани в утринна роса.

А Бог показа ми, че има

без болка път, когато

докоснат е от Светлина.

 

 

МУЗИКА

 

21.09.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??