22 mar 2019, 9:02

Небето ме търси, когато тъжи 

  Poesía
319 10 9

Когато в Небето пътува звезда,

рисува с искрите пътека.

Ще тръгна по нея поток светлина,

ще бъде ми звездна утеха.

 

Небето ме търси, когато тъжи,

когато звезда си отива.

Но аз ще я следвам искрящи следи

от Звездност, пристрастно отпивам!

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??