Mar 22, 2019, 9:02 AM

Небето ме търси, когато тъжи 

  Poetry
320 10 9

Когато в Небето пътува звезда,

рисува с искрите пътека.

Ще тръгна по нея поток светлина,

ще бъде ми звездна утеха.

 

Небето ме търси, когато тъжи,

когато звезда си отива.

Но аз ще я следвам искрящи следи

от Звездност, пристрастно отпивам!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??