22 мар. 2019 г., 09:02

Небето ме търси, когато тъжи 

  Поэзия
321 10 9

Когато в Небето пътува звезда,

рисува с искрите пътека.

Ще тръгна по нея поток светлина,

ще бъде ми звездна утеха.

 

Небето ме търси, когато тъжи,

когато звезда си отива.

Но аз ще я следвам искрящи следи

от Звездност, пристрастно отпивам!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??