21 dic 2009, 1:10

Нецелунал устни на камина... 

  Poesía
824 0 33

Нецелунал устни на камина,

изоставил плачеща жарта,

на съмненията през комина

тръгва си, танцувайки, димът.

 

Палави снежинки го събличат,

вятърът го дърпа за брадата.

Без да знае, тихичко умира

под полите на Луната...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??