21 дек. 2009 г., 01:10

Нецелунал устни на камина... 

  Поэзия
822 0 33

Нецелунал устни на камина,

изоставил плачеща жарта,

на съмненията през комина

тръгва си, танцувайки, димът.

 

Палави снежинки го събличат,

вятърът го дърпа за брадата.

Без да знае, тихичко умира

под полите на Луната...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??