Dec 21, 2009, 1:10 AM

Нецелунал устни на камина... 

  Poetry
821 0 33

Нецелунал устни на камина,

изоставил плачеща жарта,

на съмненията през комина

тръгва си, танцувайки, димът.

 

Палави снежинки го събличат,

вятърът го дърпа за брадата.

Без да знае, тихичко умира

под полите на Луната...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??