12 oct 2006, 14:03

Нецелувани уста 

  Poesía
1070 0 8
Докосна ме свенливо с  устни
за първи път, през вечерта.
А беше зима, но защо ли вкусих
уханието пролетно на любовта.
 
Прокрадваше се тихо пак живота,
започваше полека да цъфти.
Прегърнах те и сгуших си душата,
в очите ти се приютих.

Притворих се, целунах те набързо,
покрих се, беше паднала нощта,
сърцето ми понесе се крилато,
тъй както аз не помня досега.

Устата ми изгаряха без болка.
И питаха, нашепвайки ми с мисълта.
Не бяха ли в годините чак толкоз
целувани тъй страстно моите уста.

© Дарина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??