Непокорни мисли в съня ми
събуждат желания скрити,
от дъха на нецелувани устни
сърцето в гръдта се бунтува!
На поточета бликнали сълзи
от лицето тъгата изтриват,
с утрото в мене отново
грешните чувства заспиват!
© Весела Йотова Todos los derechos reservados