14 нояб. 2010 г., 15:02

Нецелувани устни 

  Поэзия » Любовная
894 0 2


Непокорни мисли в съня ми
събуждат желания скрити,
от дъха на нецелувани устни
сърцето в гръдта се бунтува!

На поточета бликнали сълзи
от лицето тъгата изтриват,
с утрото в мене отново
грешните чувства заспиват!



© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??