12 ago 2006, 0:02

НЕЧИЯ ДРУГА ДУША 

  Poesía
845 0 18
                     НЕЧИЯ ДРУГА ДУША

Когато небето угасне
и звездите забравят нощта,
една сълза ще прорастне
за нечия друга душа.

И вятърът там ще немее
свит в крайпътна гора,
но слънцето пак ще изгрее
за нечия друга душа...

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??