12.08.2006 г., 0:02 ч.

НЕЧИЯ ДРУГА ДУША 

  Поезия
838 0 18
                     НЕЧИЯ ДРУГА ДУША

Когато небето угасне
и звездите забравят нощта,
една сълза ще прорастне
за нечия друга душа.

И вятърът там ще немее
свит в крайпътна гора,
но слънцето пак ще изгрее
за нечия друга душа...

© Ивайло Яков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??