12 авг. 2006 г., 00:02

НЕЧИЯ ДРУГА ДУША 

  Поэзия
846 0 18
                     НЕЧИЯ ДРУГА ДУША

Когато небето угасне
и звездите забравят нощта,
една сълза ще прорастне
за нечия друга душа.

И вятърът там ще немее
свит в крайпътна гора,
но слънцето пак ще изгрее
за нечия друга душа...

© Ивайло Яков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??