17 ene 2009, 13:11

Недей... 

  Poesía
1124 0 18

Недей да ровиш във душата,

когато в тъмното кърви!

Недей превзема свободата

на бисерните и сълзи!

 

Когато тя сама поиска,

пред тебе ще се съблече

и в океана ще се плиска

със развълнувано лице.

 

Сега е смъртно наранена

и търси брод от чудеса,

от дълга битка е сломена

и нужна и е самота.

 

Когато тайно излекува

пронизаната нежна плът,

при теб отново ще доплува

и ще заспи на твойта гръд.

 

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??