5 jul 2008, 22:12

Недей 

  Poesía » De amor
727 0 9
 

Не ми режи така душата

с горчиви думи, тежки като истина.

Изгарящата болка на тъгата

прелива в опустелите ми вени.

 

Недей да пожелаваш всичко свято

във мъка безпределна да изстине.

Не искай в невъзможното ни лято

така нелепо с теб да се разминем...

 

 

 

just...

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??