21 ago 2011, 14:03

Недей 

  Poesía » Versos blancos
545 0 2

Недей да чукаш ти на моята врата.

Недей да идваш - вече няма я страстта. 

Отивай си! Затворени за теб са моите очи.

Забравих те - там някъде сред купчина стъкла. 

Без теб ще тръгна след угасналите спомени.

Сама ще бродя по утихналите улици.

Ще се намеря някак си - 

дори да съм изгубена...

Разбрах го - ти не си ми нужен вече.

Недей да идваш!

Късно е за всичко...

Моля те! Върви си!...

 

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??