Чупи, тръшкай, но недей
да съдираш кожата си.
И недей ми казва, че няма да плачеш.
Плачи, събери целия океан в очите ти
и недей ми казва, че аз съм причината,
защото сълзите струват скъпо.
© Вечна Носталгия Todos los derechos reservados