Oct 27, 2013, 5:12 PM  

Недей 

  Poetry » Odys and poems
522 0 0

Чупи, тръшкай,  но недей

да съдираш кожата си.

И недей ми казва, че няма да плачеш.

Плачи, събери целия океан в очите ти

и недей ми казва, че аз съм причината, 

защото сълзите струват скъпо.

 

 

 

 

 

 

© Вечна Носталгия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??